Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Herkeze Selamlar.  (Okunma Sayısı 1522 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dr.Vedat
Bölüm Sorumlusu
Yeni Üye

« : Temmuz 25, 2007, 17:34:37 »

Öncelikle Türk sporunun gelişimi için atmış olduğunuz bu adım için hepinize teşekkür ederim.Bed.Eğtm ve Spor Öğrt. bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sizlerden haberdar oldum bir hekim olarak sizlere buradan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.Ekibinize katılmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade eder ve Türk sporunun geleceğine yön verecek sizlere başarılar diliyorum. 
                                                                                                                                                                       Dr.Vedat
mustafa_kartal
Yeni Üye
*

mustafa kartal

« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2007, 15:11:22 »

hocam bende spor yöneticiligi bölümündeyim ayriyettende spor yapıyom atletizle ugraşıyom ama sakatlıklar nedeniyle bi türlü belimi dogrultamadım yani anlayacagınız ben daha önce ameliyat oldum menüsküsten acık oldum ama spora başladım 1 sene sonra tekrar nüksetti ameliyat yeri antremanlara başlamak istiyom olmuyo yani yapamıyom 2 ci gün agrı oluyoo yani benim ne yapmam gerekiyooo sizden bilgi alabilirmiyim yada bana yardımcı olabilirmisiniz sporuda bırakmak istemiyorum yani elit düzeyde yapmak istiyom.ne yapacagıma nasıl edecegime yardımcı olursanız sevinirim  MUSTAFA KARTAL  MUĞLA ÜNİVERSİTESİ

slm arkadaşlar
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: