Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: antrenörlük okumak?  (Okunma Sayısı 1124 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
raxdedy
Üye
**

« : Şubat 02, 2010, 16:45:13 »

arkadaslar selamlar. bu sene besyo sınavlarına girmek istiyorum ve su anda pazarlama birinci sınıf ogrencisiyim. eger sınavda antrenorluk yada spor yoneticiligi gibi bir bolum kazanmam halinde pazarlamayı bırakıp bu bolumlerden birine gitmemi tavsiye eder misiniz iş imkanları falan nelerdir? bu konuda bu bolumlerde okuyan yada mezun kişilerden yardım almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim...
umitKayhan
Aktif Üye

Tempo Rize..

« Yanıtla #1 : Mart 10, 2010, 22:35:00 »

kimse bişi yazmadıqına qöre kmse tawsiye etmio :)sadfsgfd

BİZEEE HERYEEERRR 53 !!
raxdedy
Üye
**

« Yanıtla #2 : Mart 11, 2010, 21:18:34 »

heralde Kahkaha
Okili
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : Mart 14, 2010, 15:35:02 »

Bana göre antrenörlük eğitimi alan bir kişi pazarlama eğitimi alan bi kişiden daha çok istihdam alanına ulaşır.Tabi bunun yanında çevre faktörü de büyük etken. Bi spor klübünde tanıdık birinin olması "rica" edilirse bi yerlerde iş bulabilir.

http://sprint-sporakademisi.com/index.asp?s=istihdam
raxdedy
Üye
**

« Yanıtla #4 : Mart 14, 2010, 18:29:53 »

işte Türkiyede ki sistemin kötülükleri hep ricalarla bi yerlere gelinmeye calışılıyo valla bu benm adıma hayati bi karar olacagı için ince eleyip sık dokumaya calışıyorum biri de çıkıp antrenörlük oku arkadaş demedi ya Kahkaha
asya
Üye
**

« Yanıtla #5 : Nisan 17, 2010, 08:25:00 »

arkadas antronorluk oku ama şöyle oku kendıne guwendıgın bı bransın warsa oku kpss yı kazanamasan bıle iş bulursun.tabii çok ii bır bransın warsa.benceeee
raxdedy
Üye
**

« Yanıtla #6 : Nisan 24, 2010, 18:00:07 »

valla branş amatör futbolcuyum 7 senedir ama güvenemiyorum işte antrenörlüğümüzde amatör olarak kalır diye...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: